nieuws

Opleiding bach bloesem therapeut

12 oktober 2016

In de Bach bloesem therapie van Dr. Edward Bach is het het uitgangspunt dat men zelf verantwoordelijk is voor het eigen welbevinden en welzijn. De bach bloesem therapie van Edward Bach is een methodiek gebaseerd op bach bloesems. In de bach bloesem cursus en opleiding worden alle aspecten behandeld van de bach bloesem therapie. Daarnaast volgt de opleiding de Methode van Dietmar Krämer, waarmee nog dieper op de materie, werkwijze en behandelwijze met bach bloesems kan worden ingegaan.

De bach bloesem therapie cursus en opleiding volgens de methode van Dietmar Krämer is door veel officiële instanties erkend; waaronder BATC, VBAG, NOAG en CRKBO.

De bach bloesem therapie en cursus zijn hiermee officieel erkend en na het volgen van bepaalde modules een diploma. Daarnaast kunnen er ook verdiepingsdagen worden gevolgd.

© Copyright - 2024 - C.I.N.T. Benelux Opleidingen BV | Erkende Opleiding, Erkende Bach bloesem opleiding, erkende bach cursus met etherische oliën, edelstenen, metalen, kleuren en klanken volgens Dietmar Krämer

menu