CINT Therapeuten

CINT THERAPEUTEN 2023

Bent u op zoek naar een erkende therapeut bij u in de buurt; neemt u dan contact op met C.I.N.T. Benelux Opleidingen. Wij kunnen u dan op een persoonlijke manier doorverwijzen naar een erkende therapeut.

C.I.N.T.-therapeuten die bij ons aangesloten zijn, zijn deskundig en kunnen gedocumenteerd aantonen dat zij over één of meerdere bevoegdheden en/of disciplines beschikken. Zij kunnen o.a. aangesloten zijn bij de NWP, stichting NOAG, BATC, VBAG of overige beroepsverenigingen, die ook instaan voor de bij- en nascholing van de bij haar aangesloten therapeuten.

Mochten therapeuten claimen dat zij C.I.N.T. therapeut zijn en/of de C.I.N.T. opleiding hebben gevolgd, maar staan echter niet vermeld op de lijsten van het C.I.N.T., dan hebben zij hun jaarlijkse verplichte verdiepingsmodule niet gevolgd en zijn derhalve niet meer bij het C.I.N.T. aangesloten.

      © Copyright - 2024 - C.I.N.T. Benelux Opleidingen BV | Erkende Opleiding, Erkende Bach bloesem opleiding, erkende bach cursus met etherische oliën, edelstenen, metalen, kleuren en klanken volgens Dietmar Krämer

      menu