nieuws

Bach Remedie Cursussen - Bloesems van Bach

8 oktober 2016

Dr. Edward Bach overtuiging wat dat wij als mens zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden en welzijn. Edward Bach ontwikkelde een methodiek gebaseerd op bloesems waarmee hij anderen leerde om zichzelf te helpen. Edward Bach publiceerde zijn bevindingen en ontdekkingen in meerdere boeken; waaronder Heal Thyself.

Zijn bloesems waren gemaakt om eenvoudig toe te dienen aan de mens, echter is de mens een complex wezen. Daar waar Edward Bach, helaas door zijn jonge overlijden, ophield met ontdekken is Dietmar Krämer verder gegaan.

De bach remedie cursus en opleiding volgens de methode van Dietmar Krämer is door veel officiële instanties erkend; waaronder BATC, VBAG, NOAG en CRKBO.

De cursussen zijn hiermee officieel erkend en na het volgen van bepaalde modules een diploma. Daarnaast kunnen er ook verdiepingsdagen worden gevolgd.

© Copyright - 2024 - C.I.N.T. Benelux Opleidingen BV | Erkende Opleiding, Erkende Bach bloesem opleiding, erkende bach cursus met etherische oliën, edelstenen, metalen, kleuren en klanken volgens Dietmar Krämer

menu