C.I.N.T. Data

Home » Evenementen » De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid – Lezing door Auteur C.F. van der Horst

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie. Ouders en leerkrachten misleid – Lezing door Auteur C.F. van der Horst

maart 24 @ 19:00 - 21:00

€30

Datum: 24 maart 2023 (onder voorbehoud)
Tijd: 19:00 – 21:00
Kosten: Euro 30

Na de lezing is er ruimte voor het stellen van de vragen. Alle vragen worden beantwoord.

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie behandelt een aantal belangrijke en schokkende zaken in de psychiatrie die zelden aan het licht komen of helemaal onbekend zijn. Eenieder die betrokken is bij de geestelijke gezondheidszorg – en in het bijzonder zorgverleners zoals artsen, psychologen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en ook psychiaters zelf – zou zich goed bewust moeten zijn van deze zaken. En vanwege de verstrekkende gevolgen zouden ook volksvertegenwoordigers, wetgevers, rechters, forensische artsen, advocaten, politieambtenaren en werkgevers op de hoogte van deze gegevens moeten zijn. Met een hoofdstuk gewijd aan de huidige onderwijscrisis en de toenemende ongeletterdheid is dit boek onmisbaar voor (ortho)pedagogen, leraren en ouders.

Hoewel De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie zich richt op ADHD en laat zien hoe willekeurige diagnoses worden gebruikt om het gedrag van kinderen te medicaliseren, gaat het veel verder dan ADHD. Het heeft betrekking op alle geestelijke gezondheidsproblemen. Het algemene patroon van medicaliseren, diagnosticeren en met medicijnen of anderszins behandelen is zeer vergelijkbaar met de behandeling van ADHD.

De goed gedocumenteerde en soms gruwelijke gegevens die in dit boek worden gepresenteerd werpen een nieuw licht op de geneeskunde en de psychiatrie, hun alliantie met de farmaceutische industrie en de wetenschappelijke onderbouwing van psychiatrische diagnoses en potentieel zeer gevaarlijke psychiatrische behandelingen.

Deze feiten laten zien dat de verborgen verschrikkingen van de psychiatrie ook u kunnen treffen, zowel beroepsmatig als privé, en misschien wel sneller dan u denkt.

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€30
Site:
https://www.cint.nl/aanmelden/

© Copyright - 2023 - C.I.N.T. Benelux Opleidingen BV | Erkende Opleiding, Erkende Bach bloesem opleiding, erkende bach cursus met etherische oliën, edelstenen, metalen, kleuren en klanken volgens Dietmar Krämer

menu